Hoidot

Hinnasto

1.1.21 alkaen

Peruutukset viimeistään edellisen päivän klo 12 mennessä, käyttämättömästä ajasta veloitetaan hoidon maksu.
Hinnat voimassa toistaiseksi. Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään.

Maksutavat: käteinen, yleisimmät maksukortit, Smartum liikuntasetelit (ohjauksiin), SmartumPay, epassi-hyvinvointietu ja eazybreak-hyvinvointietu.

 

Tunti 80 €

Hoitona voi olla klassinen hieronta, joka on hoitotarkoituksessa suoritettavaa pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa liikkuvaa painamista. Se tehdään sivelyjen, hankausten, pusertelujen ja erilaisten taputusten muodossa. Hieronta on maailman vanhimpia hoitomuotoja. Tarkoituksena on poistaa lihasten lepojähmeys, rentouttaa jännittyneet lihakset, ylläpitää lihasten venyvyyttä ja nivelten liikelaajuuksia, nopeuttaa rasituksesta palautumista, lievittää välitöntä ja viivästynyttä lihaskipua, laukaista lihaskouristuksia, ehkäistä rasitusvammojen syntyä ja auttaa rasitusvammojen paranemista.

– Päähieronta on osa klassista hierontaa, mikäli kaipaa vain niska-hartiaseudun ja käsivarsien käsittelyä.

Kesto 60 minuuttia, mutta varaus on 80 minuuttia, jotta sinulla on aikaa rauhassa palautua hoidosta.

 

Puolitoista 105 €

Hoitona voi olla pidempi klassinen hieronta, tai esimerkiksi lymfahoito eli aineenvaihduntaa tehostava hieronta, myös Virkistävä jalkahieronta mahtuu tähän aikaan.

Pidempi klassinen hieronta sopii erinomaisesti koko vartalon käsittelyyn tai ylä- tai alavartalon tehokkaampaan käsittelyyn, mikäli vaiva on ollut pidempään tai tarvitsee tahokkaampaa otetta vaikka harrastuksen painotteisuuden vuoksi.

– Lymfahoito tarkoittaa käsin tehtyä imunesteen virtaussuuntaan tapahtuvaa pumppausliikettä, joka tehostaa imunesteen virtausta. Lymfahieronnalla autetaan patoutunutta imunestettä liikkeelle. Imunesteen virtausta voi hidastaa mm. yksipuolinen fyysinen työ, liikkumattomuus, yleinen rasittuminen tai erilaiset sairaudet ja traumat. Tämä on erittäin palauttava hoito, joka rauhoittaa ja toisaalta aktivoi elimistön toimintoja tehokkaasti.

Lymfahieronnan vaikutuksia ovat mm; nesteiden kulkeutuminen kudoksista, rentoutumisen lisääntyminen ja rem-univaiheen syveneminen, suolen toiminnan aktivoituminen ja immuniteetin vahvistuminen, kun taudinaiheuttajat poistuvat paremmin.

– Virkistävä Jalkahieronta sisältää alavartalon käsittelyn ensin lämmittävällä klassisella hieronnalla, jonka jälkeen käsitellään samat alueet imukupeilla (alipainehieronta), jotka vaikuttavat tehokkaasti kiihdyttäen aineenvaihduntaa sekä lymfa-  ja nestekiertoa. Lopuksi vielä laitetaan jalkavoide, jolloin jalat todella saavat tehokosteutuksen!

Imukupeilla on saatu erinomaisia tuloksia myös kosmeettisen selluliitin ja lihasjännitysten hoidossa.

Kesto 90 minuuttia, lymfan 70-80 minuuttia, Virkistävän jalkahieronnan 80 minuuttia, varaus 1h 50 minuuttia, jotta palautumiselle jää aikaa.

 

Aromaterapia 115 €- 150 €

 Case Study-hoidot -20 %.

Aromaterapia on kasveista saatujen aromaattisten, eteeristen öljyjen terapeuttista käyttöä edistämään fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Sitä käytetään mm. hierontojen osana, mutta myös esimerkiksi kompresseina ja kylpyinä.

Eteeriset öljyt sisältävät aineosia jotka vaikuttavat kehoon kolmella tavalla; farmakologisesti, päästessään verenkiertoon eteerinen öljy voi reagoida hormonien ja entsyymien kanssa saaden aikaan fyysisen reaktion kehossa. Fysiologisesti eteeriset öljyt rauhoittavat tai stimuloivat kehoa, ja psykologisesti; hengitettynä eteeriset öljyt vaikuttavat mieleen ja tunteisiin.

 

 

Energeettinen Aromahieronta 95 €-110 €

Energeettinen Aromahieronta tehdään joko käsiin, jalkoihin tai selän alueelle. Eteeriset ja kasviöljyt tukevat hoitoa terveyttä edistävällä vaikutuksellaan. Hoito auttaa rentoutumaan sekä fyysisesti että psyykkisesti. Suositeltavaa on käydä läpi kaikki osiot ja ne voi käydä melko tiiviistikin. Tämä on erinomainen hoito stressaantuneille ja väsyneille henkilöille.

Energeettisen Aromahieronnan tarkoitus mielelle ja sielulle;

saada aikaan rentoutusta ja poistaa kramppeja, tuoda tyytyväisyyden ja rauhan tunnetta, tuoda hyvä mieltä ja oloa, antaa lisää elämänlaatua.

Tarkoitus keholle;

saada aikaan pieni verenpaineen lasku, hengityksen syventäminen ja siten hapenottokyvyn paraneminen, paikallinen verenkierron lisääntyminen, lymfan aktivoituminen sekä kivunlievitys.

Ensimmäiselle hoitokerralle varataan aikaa 90 minuuttia, jolloin käydään läpi mahdolliset esteet eteeristen öljyjen käytölle. Haetaan eteerisistä öljyistä sopiva yhdistelmä (max. kolme öljyä), joista sekoitetaan hieronnassa käytettävä öljy pohjaöljyn kanssa. Käyttämättä jääneen öljysekoituksen saa mukaan tällä ensimmäisellä kerralla. Jatkokerrat kestävät n. 60 min.

 

Ohjaus 75 € tai 95 €

Asennon hallinnan tarkastelua ja neuvontaa, esim. Spiraalistabilaatio-harjoituksia ja barre-harjoittelua.

Myös mahdollista tehdä TFH eli sovelletun kinesiologian tasapainotus, jossa haetaan kireyden taustalla olevaa heikkoa lihasta. John F. Thien kehittämä menetelmä kohdistuu ”heikossa” lihaksessa olevaan epätasapainon purkamiseen ja näin myös ”kireä” lihas voi rentoutua ja palautua sopivaan jännitystilaan. Kehon energiavirtoihin voi vaikuttaa tasapainottamalla perinteisen kiinalaisen lääketieteen meridiaaneja, stimuloimalla käsin neurolymfaattisia ja neurovaskulaarisia heijastuspisteitä sekä stimuloimalla varsinaisia akupisteitä. Jos tulet ensimmäistä kertaa TFH.in varaa puolentoista tunnin aika!

Kesto tunnin tai puolitoista.