Hoidot

Hinnasto

1.1.2019 alkaen

Peruutukset viimeistään edellisen päivän klo 12 mennessä, käyttämättömästä ajasta veloitetaan hoidon maksu.
Hinnat voimassa toistaiseksi. Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään.

Maksutavat: käteinen, yleisimmät maksukortit

Klassinen hieronta

Hieronta on hoitotarkoituksessa suoritettavaa pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa liikkuvaa painamista, joka tapahtuu sivelyjen, hankausten, pusertelujen ja erilaisten taputusten muodossa. Hieronta on maailman vanhimpia hoitomuotoja. Tarkoituksena on poistaa lihasten lepojähmeys, rentouttaa jännittyneet lihakset, ylläpitää lihasten venyvyyttä ja nivelten liikelaajuuksia, nopeuttaa rasituksesta palautumista, lievittää välitöntä ja viivästynyttä lihaskipua, laukaista lihaskouristuksia, ehkäistä rasitusvammojen syntyä ja auttaa rasitusvammojen paranemista.

  • 50 min. 65 €
  • 80 min. 90 €
  • 100 min. 120 €

Intialainen päähieronta

Tämä hieronta on osa intialaista Ayurveda-perinnettä, jossa erilaisten pohja- ja eteeristenöljyjen käyttö hieronnassa on yleistä. Länsimaisen version päähieronnasta kehitti intialainen osteopaatti ja hierontaterapeutti Narendra Mehta.

Hieronnassa käytetään erikoishierontatekniikoita jotka vaihtelevat kevyistä naputuksista ja sivelyistä napakoihin hierontaotteisiin. Vaihtelut aktivoivat aivojen molempia puoliskoja. Hieronnan avulla jännitys lievenee niskan ja pään alueella, myös verenkierto paranee. Vähentää stressiä ja vahvistaa näin hermojärjestelmää, vilkastuttaa lymfanestekiertoa eli kuona-aineiden poistuminen aktivoituu, mikä vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää, stimuloi verenkiertoa; lihakset saavat paremmin happea ja ravintoaineita, mikä vähentää lihaskipua.
Yksittäisen hoidon vaikutukset kestävät n. 1-2 vrk.

  • n. 40 min. 65 €

Hermoratahieronta

Ääreishermoston tehokuntoutus on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa, kehon ääreishermoston käsittelyä huomioiden poikittaiset ja pitkittäiset hermoradat, isot ja pienet aivot, keski- ja väliaivot sekä aistit. Hoidolla kuntoutetaan ihmisen ääreishermosto niin hyvin, että saadaan myös keskushermosto toimimaan kunnolla (saadaan aivot huolehtimaan tehtävistään).
Hoito aiheuttaa usein aluksi muutoksen huonompaan suuntaan. Näin käy erityisesti kroonisissa sairauksissa, joissa on tyypillistä runsas kuona-aineiden kertyminen kudoksiin. Tällaisissa tapauksissa hoidettavan vointi muuttuu tilapäisesti huonommaksi, koska elimistöstä poistuu valtavia määriä kuona-aineita ja myrkkyjä, seurauksena on ns. Paranemiskriisi, jonka aikana esiintyy voinnin heikentymistä ja liiallisesta eritystoiminnasta johtuvia oireita kuten päänsärky, pahanhajuinen hengitys, ihottuma, liman eritys, kuume, kivut jne. Paranemiskriisin aikana ei hoitoa saa keskeyttää vaan asiakkaan on kestettävä ne muutamat viikot, jotka kriisi kestää. Auttaa lihasvaivoista useimpiin kroonisiin sairauksiin sekä särky- ja kiputiloihin kuten päänsärky, niska- ja hartiakivut, selkäkivut, migreeni, maksavaivat, munuais- ja sydäntaudit, ruuansulatushäiriöt jne.

Yogahieronta

Tämä hoito on kokonaisvaltainen ja terapeuttinen sekä samalla erittäin rentouttava kokonaisuus. Yogahieronnassa käydään koko keho läpi käyttäen rytmisiä akupistepainalluksia sekä Yogathaihieronnasta tuttuja venytystekniikoita. Hoito on voimakas ja samalla hienovarainen mahdollistaen syvän rentoutumisen. Vaikutuksia ovat: lisääntyneet liikelaajuudet ja lihasten jännitystilojen vapautuminen, verenkierron parantuminen, kuona-aineiden poistuminen, lisääntynyt elinvoimaisuus ja energisyys kehossa, stressistä vapautuminen ja syvä rentoutuminen, sekä yleisen hyvän olon tunteen lisääntyminen.

  • 90 min. 100 €

 

Lymfahoito

tarkoittaa käsin tehtyä imunesteen virtaussuuntaan tapahtuvaa pumppausliikettä, joka tehostaa imunesteen virtausta. Lymfahieronnalla autetaan patoutunutta imunestettä liikkeelle. Imunesteen virtausta voi hidastaa mm. yksipuolinen fyysinen työ, liikkumattomuus, yleinen rasittuminen tai erilaiset sairaudet ja traumat.

Lymfahieronnan vaikutuksia ovat mm; kuljettaa nesteitä kudoksista, rentoutuminen lisääntyy ja rem-unen vaihe syvenee, aktivoi suolen toimintaa ja immuniteetti vahvistuu kun taudinaiheuttajat poistuvat paremmin.

  • n. 70 min. 90 €

 

Primavera Luomu Spa®

Näissä hoidoissa käsitellään varatun ajan puitteissa joko kasvot tai vartaloa tai yhdistelmä näistä.

Hoidot sisältävät ihoalueen puhdistuksen tai kuorinnan, tehoöljyn, naamion ja hieronnan valitulla öljysekoituksella. Valittavana on rentouttava-, heleyttävä-, virkistävä- tai selluliittihoito.

TFH- Touch for Health eli sovellettu kinesiologia

John F. Thien kehittämä menetelmä kohdistuu ”heikossa” lihaksessa olevaan epätasapainon purkamiseen ja näin myös ”kireä” lihas voi rentoutua ja palautua sopivaan jännitystilaan. Kehon energiavirtoihin voi vaikuttaa tasapainottamalla perinteisen kiinalaisen lääketieteen meridiaaneja, stimuloimalla käsin neurolymfaattisia ja neurovaskulaarisia heijastuspisteitä sekä stimuloimalla varsinaisia akupisteitä. Ensimmäiselle kerralle suositeltavaa varata 80 minuutin aika.

  • alk. 45- 60 min. 70 €

Virkistävä jalkahieronta

Hoito sisältää alavartalon käsittelyn ensin lämmittävällä hieronnalla, jonka jälkeen käsitellään samat alueet imukupeilla (alipainehieronta), jotka vaikuttavat tehokkaasti kiihdyttäen aineenvaihduntaa sekä lymfa-  ja nestekiertoa. Imukupeilla on saatu erinomaisia tuloksia myös kosmeettisen selluliitin ja lihasjännitysten hoidossa. Hoidon kesto 75 min.

  • 90 €

Energeettinen Aromahieronta

Energeettinen Aromahieronta tehdään joko käsiin, jalkoihin tai selän alueelle. Eteeriset ja kasviöljyt tukevat hoitoa terveyttä edistävällä vaikutuksellaan. Hoito auttaa rentoutumaan sekä fyysisesti että psyykkisesti. Suositeltavaa on käydä läpi kaikki osiot ja ne voi käydä melko tiiviistikin. Tämä on erinomainen hoito stressaantuneille ja väsyneille henkilöille.

Energeettisen Aromahieronnan tarkoitus mielelle ja sielulle;

saada aikaan rentoutusta ja poistaa kramppeja, tuoda tyytyväisyyden ja rauhan tunnetta, tuoda hyvä mieltä ja oloa, antaa lisää elämänlaatua.

Tarkoitus keholle;

saada aikaan pieni verenpaineen lasku, hengityksen syventäminen ja siten hapenottokyvyn paraneminen, paikallinen verenkierron lisääntyminen, lymfan aktivoituminen sekä kivunlievitys.

Ensimmäiselle hoitokerralle varataan aikaa 90 minuuttia, jolloin käydään läpi mahdolliset esteet eteeristen öljyjen käytölle. Haetaan eteerisistä öljyistä sopiva yhdistelmä (max. kolme öljyä), joista sekoitetaan hieronnassa käytettävä öljy pohjaöljyn kanssa. Käyttämättä jääneen öljysekoituksen saa mukaan tällä ensimmäisellä kerralla. Jatkokerrat kestävät n. 60 min.

  • 90 €.

 

Sokerointi

Karvanpoisto sokeroinnilla juontaa juurensa antiikin Lähi-itään ja itämaille, joissa ihokarvoja poistettiin juurineen käyttämällä luonnollisia aineita, kuten sokeria, sitruunamehua ja vettä. Sokerointi on erinomainen vaihtoehto herkkäihoisille ja niille, joille vahaus saa aikaan näppylöitä ja punoitusta. Karvoja voidaan poistaa laajoilta ihoalueilta sokerimassalla, joka kiinnittyy vain karvoihin ja poisto tehdään myötä karvaan, jolloin karvatuppi ei ärsyynny eikä karva katkea.

Sokerointia ei tehdä mikäli; suoniohjut ovat kivuliaat tai tulehtuneet, iho on auringonpolttama, iho on haavainen tai arvet tuoreita, on kohonneita luomia, syyliä tai on voimakkaita ihon ohenemista tai valoherkkyyttä edistäviä lääkityksiä.

Ennen hoitoa: vältä vartalovoiteen ja öljyjen käyttöä hoitopäivänä. Jos haluat, lyhennä karvoitus 0,5 cm pituiseksi.

Hoidon jälkeen muistettava: 24 h, älä käytä deodoranttia tai hajusteita ja alkoholia sisältäviä tuotteita alueilla, joilta on poistettu karvaa.

12 h, vältä kuumia kylpyjä, yleisiä uima-altaita, saunoja, solariumia ja auringonottoa.

Jälkihoito: Kosteutus ärsytyksen vähentämiseen ja ihon hoitoon, säännöllinen kuivaharjaus tai kuorinta ennaltaehkäisee sisäänpäin kasvavia karvoja. Kuorintaa/ kuivaharjausta tulisi tehdä noin 4-5 päivän jälkeen sokeroinnista 1-2 kertaa viikossa.