Tuotteet

Hoitogeelit

Cajena – lämmittävä inkiväärigeeli, nivel-ja lihasalueiden kipuun ja särkyyn. Soveltuu pitkäaikaisten, kroonisten vaivojen hoitoon, erityisesti nivelalueille.

Coolment – luonnon hoitogeeli, kipuun, särkyyn ja tulehduksiin. Aktivoi elimistön oman puolustusjärjestelmän eli auttaa elimistöä hoitamaan itse itsensä parantaen tehokkaasti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Sertifioitu luonnonkosmetiikka

Lavera, käyttää niin pitkälle kuin mahdollista raakoja kasvin ainesosia hyväksymiltään luomuviljelijöiltä. Tuotteet ovat 100% vapaita synteettisistä hajusteista, väri-sekä säilöntäaineista. Tuotteiden sopivuus iholle varmistetaan yhdessä vapaa-ehtoisten ja yhteistyössä iho-ja allergialääkäreiden kanssa. Suurin osa Laveran tuotteista ovat saksalaisen luontaiskosmetiikkaa valvovan BDIH-järjestön hyväksymiä luontaiskosmetiikkatuotteita. Yli 90% tuotteista on myös kansainvälisen vegan-liiton hyväksymiä.

Primavera, Kevään jumalatar, joka symboloi kukoistavaa elämää, jatkuvaa uudistumista, rikasta satoa ja terveyttä. Se toimii tänä päivänä laadun symbolina Primaveran puhtaille eteerisille öljyille ja huippulaatuisille, luonnollisille ihonhoitotuotteille. Primavera-tuotteissa yhdistyvät vain parhaat luonnon ainesosat. Primavera torjuu johdonmukaisesti synteettiset lisäaineet tuotteissa ja tarjoaa vain 100 % puhtaita ja luonnollisia tuotteita. Suurin osa tuotteiden raaka-aineista saadaan Primaveran omista, eri puolilla maapalloa olevista luomuviljelyprojekteista. Reilun kaupan periaatteita kunnioittava, jo vuosikymmeniä kestänyt pitkäjänteinen yhteistyö mm. Intian, Turkin, Perun ja Nepalin luomuviljelyprojekteissa on yksi Primaveran toiminnan kulmakivistä. Sarjan perustajat ovat Ute Leube ja Kurt Nübling.

Inlight, 30 vuoden tutkimustyön tulos ja kehittäjänsä, Mariano Spiezian, tinkimättömien ihanteiden hedelmä. Kaikissa Inlightin palkituissa kasvo- ja vartalosarjojen tuotteissa on mukana vuosien tutkimuksen tulos – Bio Lipophilic Matrix®. Se koostuu erityisestä puhtaiden orgaanisten kylmäpuristettujen kasviöljyjen sekoituksesta, joiden biokemiallinen koostumus on ihon kanssa samankaltainen. Tämä Bio Lipophilic Matrixin® sisältämä kasviyhdistelmä sisältää runsaasti ihoa nuorentavia rasvahappoja, keramideja, entsyymejä, mineraaleja ja vitamiineja, jotka erittäin tehokkaasti ravitsevat, uudistavat ja syväpuhdistavat ihoa. Koska nämä tuoreet, elinvoimaiset voiteet ja öljyt eivät sisällä vettä, ne ovat tiivistemäisiä ja hyvin riittoisia. Inlight tuotteet valmistetaan Cornwallissa yksilöllisesti käsin, yhdistäen perinteiset metodit ja tieteellisen asiantuntemuksen. Läpi prosessin raaka-aineita käsitellään mahdollisimman vähän, jotta niiden luonnolliset ominaisuudet säilyvät. Kaikki tuotteet ovat The Soil Associationin sertifioimia.